IMG-3701.jpg

We creëren unieke leefomgevingen voor diegene die niet iets aller daags willen, aandacht voor detail en uitstraling. Nagedacht over functie en schoonheid voor het beste eindresultaat.  

DESIGN
BUILDING A INTERIORPLAN

De kracht van een interieur schuilt in rust. Diverse elementen, maar ook de indeling zorgen ervoor dat een ruimte prettig aanvoelt. Bij ons gaan materiaalgebruik, zichtlijnen, routing, kleuren en vormgeving samen met de wetenschap dat een interieurontwerp nauwkeurig wordt samengesteld voor u als klant. 

IMG_3712.JPG.jpg
MANAGMENT

Wij treden op als uw eerste aanspreekpunt en nemen de totale coördinatie en ontwerp op ons. Heel concreet betekent dat van ontwerp tot realisatie. We zijn aanwezig bij bouwvergaderingen, onderhouden alle communicatie met u als opdrachtgever. Wij zorgen dat wensen worden vertaald naar een ontwerp en eindresultaat. 

Milou Kleijn.jpg
STAGING & STYLING

Voor de inrichting van een beleggingsobject of ontwikkeling voeren wij een volledig interieurplan uit.  Dat houdt in ontwerpen, inrichten en afstylen. Het zo laten aanvoelen dat het volledig past binnen de doelgroep.

 

Door de jaren ervaring weten we inmiddels wat werkt.

Tijdelijke inrichting is een bewezen methode om 88% sneller en voor 6-8 % meer dan de vraagprijs te verkopen.

91% van onze eerder opgeleverde projecten werden binnen 2 weken boven de vraagprijs verkocht.

Turn key opleveren zit in onze aard. 

DSC_3040.jpg
MKleijn.jpg
GOOD TO KNOW

We werken graag voor zakelijke en particulieren opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke leefomgevingen. We weten wat werkt in welke doelgroep. Zijn ons bewust van de laatste ontwikkelingen, om u zo goed mogelijk te adviseren.