top of page
IMG-3701.jpg
INTERIEURONTWERP

De kracht van een interieur schuilt in rust. Diverse elementen, maar ook de indeling zorgen ervoor dat een ruimte prettig aanvoelt. Bij ons gaan materiaalgebruik, zichtlijnen, routing, kleuren en vormgeving samen met de wetenschap dat een interieurontwerp nauwkeurig wordt samengesteld voor u als klant. 

DESIGN

We creëren unieke leefomgevingen voor diegene die niet iets aller daags willen, aandacht voor detail en uitstraling. Nagedacht over functie en schoonheid voor het beste eindresultaat.  

IMG_3712.JPG.jpg
Milou Kleijn.jpg
INKOPEN & STYLING

We hebben een volledig plan uitgewerkt, maar uw heeft ook hulp nodig bij het realiseren van het eindresultaat. We zorgen dat alles wordt ingekocht en uitgeleverd op locatie. We zetten alles op de juiste plek en stylen het geheel af. 

Door de jaren ervaring weten we inmiddels wat werkt.

Turn key opleveren zit in onze aard. 

MKleijn.interiors.jpg
GOOD TO KNOW

We werken graag voor zakelijke en particulieren opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke leefomgevingen. We weten wat werkt in welke doelgroep. Zijn ons bewust van de laatste ontwikkelingen, om u zo goed mogelijk te adviseren.

BOUWBEGELEIDING

Wij treden op als uw eerste aanspreekpunt en nemen de totale coördinatie en ontwerp op ons. Heel concreet betekent dat van ontwerp tot realisatie. We zijn aanwezig bij bouwvergaderingen, onderhouden alle communicatie met u als opdrachtgever. Wij zorgen dat wensen worden vertaald naar een ontwerp en eindresultaat. 

DSC_3040.jpg

Het inrichtingen van tijdelijke woningen voor de verkoopmarkt.

 

Door onze ervaring in de interieur wereld kunnen we nauw inspelen op trends en weten we wat goed werkt voor de verkoop. Iedere ruimte wordt zorgvuldig aangekleed met het juiste meubilair en accessoires. High end look & feel met een unieke mix van merken waar wij al jaren mee samenwerken. 

Een ingericht huis verkoopt 88% sneller en voor 6- 8% hoger wanneer het sfeervol is ingericht.

 

94% van de door ons ingerichte woningen worden binnen 2 weken verkocht. 

Binnen 1 dag verkoop klaar!

VASTGOEDSTYLING
bottom of page