ONLINE INTERIEURADVIES

IK BEGRIJP DAT JE EERST OVERTUIGD WILT ZIJN OF IK JE WEL ECHT KAN HELPEN.

 NFORMATIE

In de loop der jaren was ik vooral gefocust op totaalconcepten. Volledige ontzorging voor mijn opdrachtgevers. Van verbouwing, aansturing tot de laatste puntjes op de i in de styling. Alles van A tot Z. Dit doe ik nog steeds, maar doordat ik ook zoveel vragen kreeg in het voortraject, besloot ik een gestructureerd stappenplan op te stellen.

 

Twee jaar lang heb ik gewerkt aan dit programma. Ik heb me bezig gehouden met het schrijven, bijschaven, moeder worden en voor mij de allergrootste uitdaging online zichtbaarheid. Hoe ga ik iets fysieks, iets wat mensen vaak willen voelen, ervaren en beleven digitaal neerzetten. Juist door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan ging dit zeker niet zonder slag of stoot, maar ik wilde dit. Voor jullie, maar ook om mezelf uit te dagen, om meer mensen te kunnen helpen. Ook de mensen willen helpen die wel aandacht willen besteden aan hun woning, maar het zo leuk vinden om het zelf te doen en regelen. Een zetje in de goede richting nodig hebben. Een ingetekende plattegrond, 3D visualisaties, materiaallijst en sfeerbeelden, precies genoeg om zelf aan de slag te gaan.

Dat is gelukt!

 

Het is een programma met online tools, hulpmiddelen, videogesprek momenten, uitgewerkte tekeningen en visuele beelden. Van alles wat ik de afgelopen 8 jaar heb geleerd, heb ik het best werkende in dit programma gestopt. Om jou verder op weg te helpen, zonder daarbij fysiek aanwezig te hoeven zijn. Alles wordt tot in detail omschreven in een ontwerpplan, je hebt alleen zelf de touwtjes in handen om het eindresultaat tot leven te brengen. Dit kan met uw vertrouwde aannemer, meubelmaker of één van onze partners.

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

De niet goed geld terug garantie is ingebouwd om je het vertrouwen te geven dat we er samen iets moois van gaan maken. 

Dat is niet omdat ik niet geloof ik mijn dienst, maar juist om jou te laten ervaren dat ik voor het beste wil gaan. Als jij mijn ideale klant bent en we een goede match zijn dan krijg je het beste interieuradvies dat past bij jouw persoonlijke wensen.   

HOE WERKT HET

HOE WERKT HET

STAP 1: 

Kies jouw ruimte uit onderstaande pakketten. 

STAP 2: 

Ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak via videobellen. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten. Hierin bespreken we jouw woonwensen.

STAP 3: 

Na een online gesprek gaan wij verder met het maken van een interieuradvies op maat. 

Uiteraard maken wij ook offertes op maat. 

Staat jouw ruimte hier niet tussen of wil je gewoon graag een offerte ontvangen, stuur dan alsjeblieft even een e-mail naar info@mkleijn.nl 

 

  • Alle onderstaande prijzen zijn incl. btw.

  • De totaalbedragen gaan per ruimte 

  • De weergegeven bedragen zijn per maand voor een duur van 3 maanden, met uitzondering van de badkamer en master bedroom. Dit zijn 1 malige bedragen, zonder niet goed geld terug garantie.

Algemene voorwaarden

Verzenden en retourneren

Betalingen

info@mkleijn.nl

Zaanstad 

Noord - Holland 

Tel: +31 (0)6 15 85 37 14

© 2020 by MKleijn

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black LinkedIn Icon