OVER MIJ

BEHIND THE BRAND

Om je beter te kunnen helpen wil je misschien eerst meer over mij weten. Leuk namelijk dat ik interieurs ontwerp, maar wie ben ik überhaupt en wat doe ik precies.

Ik ben Milou Kleijn en dit is mijn bedrijf. Een interieurontwerp bedrijf, opgebouwd vanaf nul tot een goed lopend op zich zelf staand bedrijf. Specialistische samenwerkende partners, leuke opdrachtgevers en veel mooie projecten in het vooruitzicht. Moeder van een dochter en vrouw van een leuke man. Eind dit jaar krijgen wij de sleutel van voor ons, ons droomhuis. 

Geregeld neem ik je via de verschillende kanalen mee, verwacht geen vlogs of uitgebreide blogs, maar gewoon af en toe hier en daar wat tips, handigheidjes, adresjes en leuke content.

Wat motiveert mij?

Interieurs, dat is ondertussen wel duidelijk. Mensen, dieren en het welzijn daarvan. Want laten we niet vergeten hoe ongelofelijk belangrijk het is om een thuis te hebben. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen laten genieten van een interieur dat compleet past bij hun persoonlijke wensen.

 

Wat beteken ik voor mijn opdrachtgevers?

Je zou kunnen zeggen dat ik voor een ontwerpproces hun rechterhand ben en invulling geef aan hun gedachten en wensen. Ik maak een vertaalslag naar iets waar zij van dromen.

Maar klinkt dat niet een beetje te makkelijk en optimistisch.

Ergens misschien wel, maar anderzijds is het ook zo makkelijk.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ga je volledig voor je doel; een thuis, dan ga ik daar alles aan doen om je daarbij te helpen.

Doe ik dit dan allemaal alleen?

Nee zeker niet. Ik heb inmiddels een heel leuk team die helpt met het maken van een interieurontwerp. Ik blijf je aanspreekpunt en dat maakt het persoonlijk. 

info@mkleijn.nl

Zaanstad 

Noord - Holland 

Tel: +31 (0)6 15 85 37 14

© 2020 by MKleijn

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black LinkedIn Icon