top of page

Klantenservice

We helpen je heel erg graag met het mooier maken van jouw interieur. Ben je opzoek naar een speciaal item? Twijfel je over je keuze, wil je extra informatie ontvangen. Laat het ons dan alsjeblieft weten. We helpen je graag!

Heb je vragen? 

We’re ready to help!

Contact

Stuur ons een e-mail via:

info@mkleijn.nl

Bedankt voor je bericht

GOOD TO KNOW!

Retourneren

Onze collectie is met grote zorgvuldigheid en aandacht uitgezocht en gemaakt. We streven ernaar om de best mogelijke en mooiste producten te leveren. Is er toch iets mis met je order of niet helemaal naar wens? Stuur ons dan alsjeblieft binnen 48 uur na ontvangst van je order een e-mail naar: info@mkleijn.nl 

We zullen je een bevestiging sturen met het retouradres. Je kunt je item(s) terugsturen binnen maximaal 8 dagen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Je ontvangt een tegoedbon van de overgebleven waarde. We storten geen geld terug.

Mochten de items beschadigd, gebruikt of incompleet zijn dan zijn wij genoodzaakt het item retour te sturen naar u als klant. We sturen dan helaas geen tegoedbon.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

 

Je krijgt automatisch na het bevestigen en betalen van je order een bevestiging per e-mail. Wij versturen alle items, indien op voorraad binnen 2 tot maximaal 4 werkdagen op.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

 

Zeker wel! We sturen je graag de mooiste artikelen naar jouw bestemming in het buitenland. Mocht je verhuizen naar het buitenland dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een passend voorstel.

BE OUR FRIEND

Krijg 10% korting op je eerste bestelling online als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

 

We houden je op de hoogte met de laatste trends, weetjes en tips om je interieur up to date te houden.

bottom of page