INTERIEURONTWERP

THE ONLY LIMIT IS YOUR MIND.

mkleijn.jpg

INTERIEURONTWERP

DE PERFECTE BALANS

De kracht van interieur schuilt in rust. Diverse elementen, maar ook de indeling zorgen ervoor dat een ruimte prettig aanvoelt. Bij ons gaan kleuren, materiaalgebruik en vormgeving samen met de wetenschap dat een interieurontwerp nauwkeurig wordt samengesteld voor de klant.

Hier komen vele aspecten samen tot één geheel en sluit direct aan onze visie; namelijk een complete dienstverlening te kunnen leveren in de particulieren en zakelijke sector, van ontwerp tot eindproduct.

ONTWERP

Het zo op elkaar afstemmen, zo indelen dat het voelt alsof het altijd zo had moeten zijn. Hoe zorg je er nou voor dat een ruimte genoeg sfeer krijgt, je niet te groot of juist te klein meubilair aanschaft, je kiest voor de juiste balans in kleuren en materialen? Allemaal vragen die op je af komen tijdens het (her) inrichten van je woning. Juist daarom is het zo belangrijk om vooraf na te denken over de indeling, afmeting en uitvoering van een interieur. Dan zal je zien dat alles samen valt. Ons werk is tijdloos, chique en straalt warmte uit. Natuurlijke elementen zijn dan ook terug te vinden in alle ontwerpen.

AANPAK

Ieder project vraagt om een gedegen aanpak. Daarom gaan we stapsgewijs met jou aan de slag. Een goed contact met onze opdrachtgevers is daarom zeer belangrijk. We maken vooraf altijd een plan van aanpak, nadat we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek gehad hebben. Na dit gesprek gaan we verder met de wensen en besproken punten. We zullen samen iedere fase van het project bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tijdens het ontwerpproces stellen we graag onze vaklieden en leveranciers aan je voor.

YOUR AVENTURE

info@mkleijn.nl

Zaanstad 

Noord - Holland 

Tel: +31 (0)6 15 85 37 14

© 2020 by MKleijn

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black LinkedIn Icon