INTERIEURONTWERP

INTERIEURADVIES

ONTWERPPROCES

In de loop der jaren was ik vooral gefocust op totaalconcepten. Volledige ontzorging voor mijn opdrachtgevers. Van verbouwing, aansturing tot de laatste puntjes op de i in de styling.

Alles van A tot Z. Dit doe ik nog steeds en zal ik ook blijven doen. Doordat ik ook zoveel vragen kreeg in het voortraject, besloot ik een gestructureerd stappenplan op te stellen. Mijn focus te verbreden.

2 jaar lang heb ik gewerkt aan dit programma. Ik heb me bezig gehouden met het bedenken, bijschaven, moeder worden en voor mij de allergrootste uitdaging online zichtbaarheid. Hoe ga ik iets fysieks, iets wat mensen vaak willen voelen, ervaren en beleven digitaal neerzetten.

 

Juist door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan ging dit zeker niet zonder slag of stoot, maar ik wilde dit. Voor jullie, maar ook om mezelf te blijven uitdagen, om meer mensen te kunnen helpen. Juist de mensen willen helpen die wel aandacht willen besteden aan hun woning, maar het zo leuk vinden om het zelf te doen en regelen. Een zetje in de goede richting nodig hebben.

Een ingetekende plattegrond, 3D visualisaties, materiaalstatenlijst en sfeerbeelden, precies genoeg om zelf aan de slag te gaan.

 

Dat is gelukt! Een online programma, noem het een masterclass ontwerpen. Het is een programma met online tools, hulpmiddelen, videogesprek momenten, uitgewerkte tekeningen en visuele beelden. Van alles wat ik de afgelopen 8 jaar heb geleerd, heb ik het best werkende in dit programma gestopt. Om jou verder op weg te helpen, zonder daarbij fysiek aanwezig te hoeven zijn.

 

Alles wordt tot in detail omschreven in een ontwerpplan, je hebt alleen zelf de touwtjes in handen om het eindresultaat tot leven te brengen. Dit kan met uw vertrouwde aannemer, meubelmaker of één van onze partners.

ONLINE INTERIEURADVIES

Tijdens het online interieuradvies deel ik mijn ervaringen van de uiteenlopende projecten. Iedere woning, wens en behoefte is anders en heeft zijn eigen knelpunt of uitdaging, dit is juist wat het zo’n ongelofelijk mooi beroep maakt. Het zo op elkaar afstemmen, zo indelen dat het voelt alsof het altijd zo had moeten zijn. Hoe zorg je er nou voor dat een woning genoeg sfeer krijgt, je niet te groot of juist te klein meubilair aanschaft, je kiest voor de juiste balans in kleur? Allemaal vragen die op je af komen tijdens het (her) inrichten van je woning. Juist daarom is het zo belangrijk om vooraf na te denken over de indeling, afmeting en uitvoering van een interieur. Dan zal je zien dat alles samen valt. 

 

Je hoeft zelf alleen je wensen door te geven. Zo kunnen wij efficiënt en doeltreffend een interieurontwerp maken.

Ik werk al jaren samen met gerenommeerde leveranciers. Zij helpen je graag verder met het realiseren van het eindresultaat van uw interieurontwerp. 

HOE WERKT HET

 

Van alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd heb ik het best werkende in dit programma gestopt. Om jou verder op weg te helpen, zonder daarbij fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Een 6 tot 12 weeks online programma waarin je alles gaat meekrijgen om straks je droominterieur te creëren. 

Je ontvangt een vragenlijst (duurt maximaal 10 max.).

Toegang tot een besloten platform, via dit platform loopt alle communicatie, documentatie en kun je al je vragen kwijt.

Via dit platform krijg je kortingen bij mijn partners en uiteraard ook op de online shop. 

WAT KRIJG JE

 • Een videogesprek – wat zijn je wensen en eisen

 • Binnen afgesproken termijn een ontwerp toegestuurd – wat is de beste indeling voor de ruimte(s), hoe en waar komen meubels het beste tot zijn recht etc.

 • Digitaal (op schaal) uitgewerkte tekeningen 

 • Aanzichten (op schaal) van belangrijke elementen - bijv. wandkasten

 • 3D visualisatie(s)

 • Interieurvoorstel door middel van materialen, stoffen en kleuren

 • Meubilair voorstel door middel van inspiratiebeelden en eventuele verkopende websites

 • Lichtplan

 • Keuze van armaturen

 • Presentatie (door middel van videogesprek) definitief ontwerpplan

 • Toegang tot besloten platform met daarbij unieke kortingscodes

 • Begeleidend schrijven van onderdelen en uitleg van ontwerp

Het interieuradvies ontvang je digitaal.

Extra opties:

 • 3D visualisatie(s)

Algemene voorwaarden

Verzenden en retourneren

Betalingen

info@mkleijn.nl

Zaanstad 

Noord - Holland 

Tel: +31 (0)6 15 85 37 14

© 2020 by MKleijn

 • Black Instagram Icon
 • Black Pinterest Icon
 • Black LinkedIn Icon