Sinds 2012 is MKleijn een interieurontwerp bureau actief in de particulieren en zakelijke markt. Met een netwerk aan professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd.

We ontwerpen vanuit een gevoel voor perfectie en letten op de kleinste details. Dit maakt het geheel spannend en vooral leefbaar. Indeling, routing, materialen, zichtlijnen zijn van essentieel belang tijdens het ontwerpen van een ruimte die klopt. Juist daarom is het zo belangrijk om vooraf na te denken over de indeling, afmeting en uitvoering van een interieur. Dan zal je zien dat alles samen valt. 

Door ideeën, wensen en behoefte te koppelen aan onze ervaring in het vak ontstaat er altijd een uniek ontwerp afgestemd op de locatie. Met de juiste focus op het doel en eindresultaat.  

Onze missie is altijd geweest om te bouwen, niet alleen aan een portfolio of prestigieus project, maar aan onze reputatie voor het ontwerpen van unieke leefbare ruimtes.

Ons werk is tijdloos, chique en straalt warmte uit. Natuurlijke elementen zijn dan ook terug te vinden in alle ontwerpen.
We adviseren en coördineren interieurprojecten die herkenbaar zijn door hun eenvoud, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.

Bymabelphotography-08.jpg
mkleijn_edited.jpg

WERKWIJZE

Het gemakkelijker maken voor ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en eindgebruikers.

We bedenken, ontwerpen, coördineren en richten in.

 

Inmiddels hebben we al vele mooie projecten mogen realiseren. Van complete verbouwing tot kleine renovaties en make overs. Altijd met als doel het creëren van unieke ruimtes.