Wat kunt u van MKleijn verwachten

MKleijn is een klantgerichte en innovatieve onderneming die ernaar streeft zijn producten en diensten zo snel en voordelig mogelijk te leveren, maar ook uitstekende kwaliteit te garanderen. Bij ons gaan kleuren, materiaalgebruik en vormgeving samen met de wetenschap dat een product of dienst nauwkeurig wordt samengesteld voor de klant. Vaklieden die met passie voor hun vak en oog voor detail aan kwaliteit werken stellen wij graag aan u voor tijdens ons ontwerpproces.

Hier komen vele aspecten samen tot één geheel en sluit direct aan op onze visie; namelijk een complete dienstverlening te kunnen leveren in de particulieren en zakelijke sector, van ontwerp tot eindproduct. Ons werk is tijdloos, chique en straalt persoonlijkheid, durf en charme uit. Natuurlijke elementen zijn dan ook terug te vinden in alle ontwerpen.

De kracht van interieur schuilt in rust. Diverse elementen, maar ook de indeling zorgen ervoor dat een woning of bedrijfsruimte prettig aanvoelt. MKleijn onderscheidt zich met een totaalvisie. Dit leidt tot interieurs die in hun eenvoud een aangename rust uitstralen.

Ieder project vraagt om een gedegen aanpak. Daarom gaan wij stapsgewijs met u aan de slag. Een goed contact met u als opdrachtgever is daarom zeer belangrijk. Dit betekent dat een professional van MKleijn altijd in overleg met u een plan van aanpak opstelt, nadat we een geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek gehad hebben. Na dit gesprek gaan we verder met de wensen en besproken punten. We zullen samen iedere fase van het project bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Vult u dan geheel vrijblijvend uw naam, telefoonnummer in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Als u liever zelf contact opneemt is dit ons telefoonnummer 06 15 85 37 14 of ons e-mailadres info@mkleijn.nl