Over MKleijn

Milou Kleijn is de initiatiefnemer van MKleijn. Samen met een team van professionals werkt zij vanuit een breed netwerk. Nadat Milou Kleijn afstudeerde als Binnenhuisarchitect is zij in 2014 MKleijn gestart met als doelstelling een complete dienstverlening te leveren in de particulieren en zakelijke sector, van ontwerp fase tot eindproduct.

Met haar liefde voor interieur en styling kan zij in de meest verschillende projecten haar creativiteit kwijt. Haar werk straalt persoonlijkheid, durf en charme uit. Natuurlijke elementen zijn dan ook terug te vinden in alle ontwerpen.

De kracht van interieur schuilt in rust. Diverse elementen maar ook de indeling zorgen ervoor dat een woning of bedrijfsruimte prettig aanvoelt. De werkzaamheden variëren van projectinrichting, interieurontwerp tot styling. MKleijn onderscheidt zich met een totaalvisie. Dit leidt tot interieurs die in hun eenvoud een aangename rust uitstralen.

Wij zijn een klantgerichte en innovatieve onderneming die er naar streeft zijn producten zo snel en voordelig mogelijk te leveren, maar ook uitstekende kwaliteit te garanderen. Hierdoor hebben wij al aan veel mooie projecten mogen werken. Wij zijn dan ook trots op ons klantenbestand, uitgestrekt van horeca, particulieren tot bedrijven.

milou kleijn over mij