MKleijn | Interieurontwerp & styling | interieurontwerp
55
page,page-id-55,page-template-default,,qode-theme-ver-5.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Interieurontwerp MKleijn - MK

Interieurontwerp

Je thuis voelen en plezier beleven aan je omgeving. Of dat nu je woonhuis, kantoor, het restaurant dat je bezoekt of het hotel is waarin je overnacht. Een ruimte zo ontwerpen dat alles op zijn plek valt. Door slim na te denken over functie en schoonheid. Door aandacht te besteden aan de kleinste details. Kortom: mensen van elke ruimte laten genieten. Dat is ons doel.

Interieurinrichting

Door een breed netwerk van leveranciers en merken is het mogelijk om de gehele inrichting van uw woning, kantoor- of bedrijfsruimte te realiseren. Denk hierbij aan het totale plaatje van verlichting, gordijnen, meubilair tot accessoires. Wij stellen ons netwerk graag aan u voor.

Projectcoördinatie

Naast het ontwerp is het ook mogelijk om het project te laten coördineren. Denk hierbij aan het bestellen van de meubels en accessoires en het aansturen van vak- en ambachtslieden. Hierdoor geeft u het project volledig uit handen, maar wij zullen er altijd voor zorgen dat u intensief betrokken blijft.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vult u dan uw naam en telefoonnummer in dan nemen wij graag zo snel mogelijk contact met u op.

Neemt u liever zelf contact op dan is dit ons telefoonnummer 06 15 85 37 14 of ons e-mailadres info@mkleijn.nl

Kijkt u ook eens bij styling voor andere diensten van MKleijn.


good art
inspires
good design
motivates